Kirjoitin mieheni lapsesta silloin muutama kuukausi sitten ja haluan hieman jatkaa sitä aihetta.

Käytiin pääsiäisen aikaan mieheni sukulaisen syntymäpäivä juhlaan jossa oli mieheni kaikki sukulaista. Myös mieheni lapsi oli mukan joka sillä reissulla veti minun viimeiset hermot. Noh asiaan.

Juhlissa otettiin paljon kuvia. Mieheni veli otti kuvat. Tänään tuli kuvat nähtäviksi. Todella hienot kuvat mutta ainoa mitä minä mietin on se että minusta ja miehestäni ei ole yhtään kuvaa jossa olisi vaan me kaksi. Minua ahdisti asia jo silloin juhlissa, sanoin sitä miehelleni myös että asia häiritsi. Ainoat kuvat missä me kaksi olemme niin se mieheni lapsi on mukana. Olisi ollut kiva saada edes yksi kuva jossa me ollaan hienosti pukeutuneita mieheni kanssa ja vaan me kaksi että voisi laittaa seinälle tai johonkin mutta ei, aina se lapsi piti tunkea mukaan ja en halua kuvaa esim seinää tai puhelimeen jossa on mieheni lapsi mukana kun joku perhe kuva kun ei me olla perhe, ei ole minun lapsi. 

Minua häiritsee se paljon että minusta ja miehestäni ei ole sellaista yhteiskuvaa, kunnollista kuvaa. Ei mitään kännissä otettuja kuvia tai muuta paskaa. Olisin niin halunut siellä juhlissa että minusta ja miehestäni olisi otettu edes yksi kuva missä on vaan me kaksi, ei se valittava lapsi. 

Muutenkin siellä juhlissa otettiin yhteiskuvia missä on koko juhlan porukka ja siinä on räpsitty kuvia ja ainoa lapsi joka ei ole kunnolla tai paikalla on mieheni lapsi, muut lapset(jopa nuoremmat) istuvat paikalla ja ovat kiltisti mutta ei hän. Mutta hei onneksi ei ole minun lapsi, jos olisi minun lapsi niin saisi kyllä vähän paremman kasvatuksen siihen että miten käyttäydytään ihan missä vaan. 

Noh en voi asialle yhtään mitään, sanoin siitä miehelleni siellä juhlissa että olisin halunut kuvaa missä ollaan vaan me kaksi mutta ei onnistunut kun se lapsi koko tunki isänsä viereen ettei vaan isä pystynyt tekemään jotain ilman häntä siinä kainalossa. 

Tyhmä asia on, tiedän sen itse, mutta häiritsee. Ei ole joka päivä kun ollaan pukeuduttu hienosti ja laitettu hienosti, niitä päiviä kun tulee todella todella harvoin. PItää vaan elää asian kanssa että meistä ei näitten yli 2vuoden jälkeen löydy mitään kunnollista kuvaa.