Yksi tv ohjelma mitä minä en vaan ymmärrä on Temptation island. Nuoret ihmiset menee sinne parisuhteessa ja tekee ihan kaikkia hölmöyksiä kun vaan voi ja ryyppää kun viimeistä päivää ja sitten itketään kun on tullut tehty jotain tai se toinen on tehnyt jotain. "Me mennään testaamaan parisuhdetta" öööh, miksi pitää parisuhdetta testata? Minkä takia? "Hän on niin mustasukkainen että mennään näyttämään että olen luottamuksen arvioinen" NOH KUN ET OLE KUN MENET SÄNKYYN HETI EKANA PÄIVÄNÄ. "Me ollaan oltu niin pitkään yhdessä, kokonaiset 4kk ja tiedän että olen elämäni kumppanin kanssa", mistä sä voit sen tietää, 4kk ei ole vielä yhtään mitään, ei mitään. Katso sitten 4 vuoden päästä, 4kk ei ole yhtään mitään meidän elämästä.

Se ohjelma on niin sairas, jotenkin. Ryypäämistä ja huomion hakua. Teinit menee ryyppäämään ulkomaalle. Ohjelmaan osallistuu ne jotka on oikeasti ollut maks 1 vuosi yhdessä ja iältään ovat alle 25 vuotiaat. Mitä menetettävää heillä on, ei ole taloa, omistus asuntoa, lapsia, pankkilainaa mitä vaan lainaa, jotain mitä ne omistaisi yhdessä tai jotain. Niillä on vaan se että ne on ollut se 4kk yhdessä ja luulevat että ovat löytäneet sen elämänkumppanin. Voihan se olla että ovat, en mä sitä sano, on niitä jotka on sen yhden ihmisen kanssa koko loppu elämän mutta jos sinun pitää mennä telkkariin nolaamaan itseesi ja "testaamaan" parisuhdetta kaikki ei ole silloin hyvin, jotain mätää on siinä suhteessa. Jos kaikki on hyvin suhteessa niin ei tarvitse "testata", miksi pitäisi testata. Jos et luota siihen omaan kumppaniin tarkoittaa se että hän on tehnyt jotain minkä takia että luota ja se ei mene pois jos menet ryyppäämään saarelle missä on sinkku ihmisiä. Mitä sinulle tapahtuu sen jälkeen kun huomaat että et pystynytkään luottamaan kumppaniin, miten siitä selviydyt ja miten se sitten heijastaa uusiin suhteisiin?

Jos on ihminen ilman syytä niin mustasukkainen ettei vaan pysty luottamaan siihen toiseen niin ei se mene ohi menemällä johonkin Temptation islandiin, pitäisi oikeasti mennä terapiaan ja selvittää mistä se mustasukkaisuus johtuu ja miten sen voi päästä yli. Temptationissa näytetään iltanuotiolla niin paljon paskaa ja se on leikattu niin paljon että siinä menisi järki todella luotettavalle ihmisellekin. 

Jos on ongelmia parisuhteessa niin ei pitäisi telkkariin mennä vaan terapiaan tai sitten vaan erota. Temptationissa pitäisi olla ihmisiä mukana joilla on oikeasti jotain menetettävää jos ne siellä hölmöilee. Eli lainat yhdessä, talo, lapsi ihan mitä vaan ja pitkä suhde takana, naisimissa. Ei mitään teinejä jotka ovat olleet yhdessä 4kk, HUHUH miten pitkä aika. Myös se että siellä olisi jotain muutakun se helvetin ryyppääminen koko ajan.