Facebookissa on monta eri naistenryhmää. Kaikissa puhutaan sitä samaa. Paljon puhutaan asiaa mutta paljon myös vaan paskaa. Myös se että mua ärsyttää näissä naistenryhmissä että siellä varmasti 90% on raskaudesta, plussaamisesta, lapsista ym. Ihan oikeasti!!! Niihin asioihin on omat ryhmät! On äiti ryhmät, on lapsi ryhmät, on lapset ruokailusta ryhmiä, on kaksosten ryhmät, on "Vuoden 2018 vauvat" tai jotain vastaavaa ryhmät, miksi eivät mene sinne ja keskustelee raskaudesta ja lapsista. Ja sitten se plussaaminen, miksi ihmisillä on todella isotarve laittaa se helvetin pissa tikku sinne nettiin?!?! Kysyä "onko tämä nyt plussaa tai ei" "onko siinä kaksi viivaa tai ei" "haamuviiva?". AARRGGH! Tehkää naiset niin kuin siinä pakkauksessa lukee että jos tulee epävarma vastaus niin tee se helvetin testi uudestaan joko heti tai sitten muutaman päivän päästä. Tai siis ei sitä samaa testiä vaan uusi raskaus testi. Pakkauksien ohjeissa lukee kaikki tarvittava ja juurikin se että jos vastaus epäilyttää tai on epävarma niin TEE UUSI TESTI!

En ymmärrä tätä nyky maailmaa. Minä en ikinä laittaisin minun pissaisesta testistä kuvaa facebookiin, ketä sitä kiinnostaa. En en todellakaan kysyisin jostain naistenryhmää tulkkaamaan sitä vastausta, vaan minä blondinakin ymmärtäisin tehdä uuden testin jos vastauksessa on jotain epäilyttävää. Pitäisi aina lukea se pakkausseloste. Ainakin niissä mitä minä olen käyttänyt niin lukee että jos tulee yksi todella haalea viiva niin pitää muutaman päivän päästä tehdä uusi, kohta selosteissa varmaan lukee että "tarvittaessa kysy naistenryhmiltä facebookissa"

Muutenkin naiset. Jaa olen itse nainen mutta tulen paljon paremmin toimeen miehien kanssa. Naiset, liian paljon yhdessä paikassa tarkoittaa kaaosta. Sitten nämä ryhmät facebookissa. Sieltä ei kyllä kannata kysyä mitään aina on joku joka sitten ottaa herneet nenille ja sitten se keskustelu menee niin pois raiteelta kun vaan voi mennä. Yhdestä simppelistä kysymyksestä niin naiste voi saada sellaisen haloon että ooh. En ole itse sinne ikinä mitää kirjoittanut, enkä kyllä kirjoitakkaan, mutta välillä on huumoristista seurata miten ihmiset käyttäytyy somessa. Joskus sitä miettii että käyttäytyykö ihmiset oikeasti noin vai onko se vaan somessa niin helppoa kun voit kirjoittaa etkä tarvitse sanoa sitä suoraan.