Miksi pitää aina ihmiset valittaa sosiaalisissa medioissa kaikesta. MIKSI?!?!? Onko se sitä että haluaa sympatiaa? Haluaa sitä että ihmiset kommentoi ja osallistuu siihen sun omaan pahaa oloon? Tai sitten vaan olet tyhmä?

Esimerkiksi facebook, miksi siellä pitää aina kirjoittaa kaikesta ja valittaa kaikesta. Mulla on muutama ystävä facebookissa joka aina kirjoittaa vaan jos on jotain valittamista ja jotain pahaa on tapahtanut tai siis jotain negatiivista. On myös niitä jotka laittaa lapsista KAIKEN... Minä en halua tietää milloin sinun lapsi on nyt käynyt vessassa tai ei ja mitä sinne pottaan on tullut ja en todellakaan halua tietää minkä näköisestä se on. 

Yksi ystävä, sai lapsen siinä joulu paikkeilla. Nyt ei pysty enää kirjoittaa mistään muusta kun että lapsi ei nuku. Ja hän itse ei pysty nukkumaan. Hirveetä! Mitä minä sille pystyn tehdä, tai muut hänen facebook kaverit? Miksi koko facebook pitää tietää että hän ei ole nukkunut kunnolla sen jälkeen kun lapsi on syntynyt. HEI DAAA, mitä hän oikeasti mietti. Että lapsi syntyy ja elämä jatkuu niin kuin ennen, nukkuu yöt läpi ja aamulla saa nukkua pitkään. Minä ilman lapsia tiedän sen että jos omia lapsia tulisi niin "hei hei kunnon yö unet" mutta en mä silti siitä jauhaisi monta kertaa päivässä facebookissa siitä. Minä hyväksyisin sen ennen lapsen hankkimista, jos en sitä hyväksy vaan haluan nukkua niin en hanki lapsia. Jos tiedän että on mahdollisuus että lapsi saa koliikkia ja en sitä kestä, en hanki lapsia. En ainakaan hanki lisää lapsia. Onko uni niin helvetin tärkeää että siitä pitää jauhaa joka käänteessä. Ja sitten vielä se että miksi lapselliset äidit on sitä mieltä että lapsettomat ei voi olla yhtä väsyneitä kun he, ei vaan voi koska heillä ei ole lapsia. Jos ei lapsia niin ei tiedä väsymyksestä yhtään mitään. 

Uni on joo tärkeä osa ihmisten elämää ja jos sitä on vähän niin ei vaan toimi enää kunnolla. Lapselliset ja lapsettomat voi yhtä hyvin molemmat olla väsyneitä. Lapsellinen mennä sanomaan lapsettomalle että "kukaan ei ole koskaan ollut niin väsynyt kuin minä", lapseton voi olla masetunut, ahdistunut, uupunut, ihan mitä vaan että hänkään ei ole kunnolla nukkunut muutamaan viikkoon, kuukauteen ja käy töissä päivällä, tekee ehkä pitkät päivät töissä jossa on liian vähän työntekijöitä ja se lapseton voi siitä suuttua, yhtä hyvin kun lapseton voi mennä tekemään samaa lapselliselle joka valvoo yöt lapsen kanssa, ehkä kipeän lapsen kanssa ja pitää myös jaksaa ehkä hoitaa muita sisaruksia ja huushollia päivällä yksin ja voi myös olla että sisarukset ovat kipeät. Kaikilla voi olla yhtä pätevät syyt miksi on väsynyt vaikka ei ole lapsia. 

Onko se kirjoittelu facebookissa sitä että haluaa muilta kuulla sen "ooii olet kyllä niin hyvä koska sinä kestät tuollaista"? Miten sitten kun nämä uni ihmiset menevät töihin, ensin niillä on lapset sitten vielä työ, miten hitossa ne jaksaa sitten kun nyt ei jaksa?

Minä olen itse ilman lapsia, en tiedä haluanko edes kun luen facebookissa miten hankalaa lapset on. Mutta minulla on paljon kokemuksia lapsista tietysti se ei ole sama kun on oma lapsi siinä 24/7. Nyky ihmiset on sellaiset että pitää kaikesta valittaa ja kaikesta pitää nähdä se huono puoli. Olkaa ihmiset onnellisia että teillä on lapsia, jotkut kamppailee sen asian kanssa että eivät pysty saamaan lapsia vaikka haluaisivat lapsia, on ihmisiä jotka tekisi ihan mitä vaan että saisivat facebookiin kirjoittaa heräämisistä ja valvomisista ja koliikista mutta jostain syystä eivät voi. Miettikää miltä heistä tuntuu kun lukevat noita päivityksiä monta kertaa päivässä.